5 things from February

 
1. Åkte till Oslo och spenderade tid med pappa, farmor och farfar och min halv lillasyster Josephine, som jag inte träffat sedan i somras!
 
2. Åkte sedan direkt vidare till Västerås för att vara lite hos mormor &morfar. Mamma åkte ner en dag tidigare än mig, och sedan kom även min morbror och hälsade på, så hela vår lilla familj var samlad!:) Hade mellomys och gick ut och käkade:)
 
 
3. När jag var i Västerås träffade jag Josefin, verkligen en superhärlig tjej! Tycker ni ska ta och kolla in hennes youtube kanal lifelikejosie och hennes insta @josieostevik. Så himla duktig och inspirerande tjej!
 
4. När jag var i Västerås åkte jag och mamma och hälsade på min gammelfarmor,som vi tyvärr träffar alldeles för sällan. Är iallafall glad att vi fick en stund med henne, hon börjar ju bli ganska gammal nu så man vill ju ta vara på de stunderna man har kvar:)
 
5. Fick äntligen hem min fina almanacka från personligalmanacka.se :) Nu har jag äntligen börjat få lite struktur igen haha ;)
 


Helen

Härliga bilder

Svar: tack<3
Linnéa

Angelica Wåhlin

Ser ut som en underbar månad :)

Svar: verkligen en superbra månad :)
Linnéa

Ebba

Blir så varm i hjärtat av bilden på din gammelfarmor, så himla fin bild och vilken fin summering av vad som verkar ha varit en underbar månad :)

Svar: Tusen tack, ja helt klart en av favoritbilderna på mig och hon<3
Linnéa

MALINDENISE

mysigt med olso.

Svar: ja verkligen:)
Linnéa

Linda Ph

Jag kan absolut inte leva utan kalender! Så ja, struktur förstår jag absolut att det blir. Vad söt bild på din gammelfarmor. :)

Svar: Är också helt beroende av kalender och PLANERING, gärna listor med exakt vad som behöver göras... tack, gillar den bilden jättemycket<3
Linnéa

MADDISENJ.SE

PH så vacker den första bilden var!

Svar: Visst är den!? :)
Linnéa

Natalie Salazar

Har du spanat in nya Ikea kollektionen i samarbete med Bea åkerlund? Har precis gjort ett inlägg med hela kollektionen om du vill spana in och gilla <3

Josäfin Andersson

mysigt inlägg!! :D

Svar: tack<3
Linnéa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo