Smile because it kills them

                           
 Senaste

 
Började dagen klockan 7 idag, då jag skulle upp och sen fara och jobba. Slutade dock tidigt idag och kom hem vid 4, skulle sätta mig och plugga lite men däckade helt. Efter maten har jag verkligen inte fått gjort någonting överhuvudtaget. Blir så irriterad på mig själv när det blir så, men antar att man ibland också måste lyssna på kroppen när den säger ifrån. 
 
Jag känner verkligen att mitt mående nu börjar dala med stormsteg  nu efter att jag tvingat mig själv att orka med väldigt mycket jobb senaste tiden, och med tanke på att jag faktiskt har en kronisk sjukdom så vet jag innerst inne att jag tagit på mig lite för mycket nu. Hamnar efter i pluggandet och är trött och sliten på jobbet. 
Får se vad proverna visar nästa vecka och vad kirurgen jag ska träffa i Umeå säger på torsdag...
 
Har iallafall fått in liiite bättre matvanor igen, efter att ha hamnat i en väldigt väldigt ond cirkel efter jag var i Oslo och Västerås.  Imorgon är jag ledig från jobbet och jag ska försöka ( om jag orkar) att träna men förutom det ska jag bara ta det lugnt:)
 
Nu ska jag mysa ner med katterna i sängen och bara mysa framför netflix!BDAY SATURDAY

 
 
Jag fyllde ju år i lördags,så började dagen med brunch med familjen och sedan presentöppning+ tårta. Åldersnojjar så sjukt mycket så ville inte direkt göra en superstor gej av att fylla 19, så firande med familjen räckte för min del.
 
Jag åkte sedan och jobbade på pizzerian, var såå mycket folk, alltså verkligen kaos. 
Efter jobbet åkte jag hem, var ganska trött och slutade lite senare än tänkt. Sedan hade jag varit ute på fredagen så kände faktiskt helt enkelt inte för en 2 dagars...
 
Har spenderat hela söndagen till att städa, sätta upp lite hyllor, tvätta och lite sånt.
Imorgon ska jag jobba i ett av tälten på SM veckan, har varit där 2 dagar i veckan så känns skönt att det är sista dagen imorgon. Är verkligen kallt att stå ute hela dagen och stå i kassan.