snow is falling

 
 
God kväll på er!
Vad har ni haft för er idag?
Jag har faktiskt haft en day off, så har passat på att städa lite hemma och tvättat och ni vet sånt där annat små -stök... ;)
 
När jag drog upp persiennerna imorse snöade det jättemycket, vilket jag ibland kan tycka är lite mysigt. Dock så har det snöat flera dagar nu, Så vi har blivit helt insnöade här uppe i Norrland !:) Är lite jobbigt då man måste skotta flera gånger om dagen och snöhögarna snart når upp till taket men förhoppningsvis börjar snöandet avta snart och om några månader är det förhoppningsvis vår!
 
I måndags hade vi -26 grader här, vilket jag tycker är alldeles för kallt, så är iallfall varmare ute nu, om man nu ska försöke se något positivt i detta väder ;)
 
Jag har faktiskt inga vårkänslor alls ännu,(svårt när det är full vinter här), men jag har sett att vissa har börjat köpa vårblommor som tex tulpaner och ha inne i vaser och så. Men det får nog vänta några veckor till innan det kommer in i vårat hem iallafall :)
 
Har ni börjat bli less på vintern och börjat få vårkänslor än?
 


cecilia

men vaaa, vad kallt!!! haha, skulle frysa ihjäl!! :P

Svar: Haha ja jag går knappt ut när det är sådär kallt! Högsta värme på elementen och sen krypa ner under täcker och kolla serier är typ det jag gör vid så kalla dagar ;)
Linnéa

Julia Svensson

Så mysigt!

Svar: ja visst är det<3
Linnéa

Carro

-26!! Åh herregud! Jag håller på att frysa ihjäl när det är -8.. hahah

Svar: haha ja det är riktigt kallt! Tror rekordet som jag upplevt var -40 och det var här hemma :)
Linnéa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo