MITT NYA LIV- NY KOST

 
 
 
         
 
 
 
 
Bilder från weheartit eller egna bilder
 
Hej!
Idag har jag varit och tagit nya prover på vårdcentralen, känns så skönt att få ha det gjort!
 
Har sedan gått med i en grupp på fb där andra människor med sköldskörtelproblem delar med sig av tips och resultat osvosv, och där läste jag om såå många som hade lyckats få mycket bättre värden och nästan blivit friska av att äta något som kallas för  autoimmun kost!
 
Finns en hel lista där det står exakt vad man ska äta och vad man ska undvika, men lite i stora drag verkar det som att det viktigaste att undvika är socker, gluten, processad mat, potatisväxter, baljväxter, mejeriprodukter och spannmål.
 
Är väldigt mycket att helt plötsligt sluta äta, så kommer nog inte att helt tvärt sluta med allt på en gång, utan ska försöka trappa ner mer och mer på de här sakerna och så får jag väl se hur det känns...
 
Mejeriprodukter får jag inte alls i mig mycket av så det blir nog inte det svåraste, tror definitivt att gluten/processad mat och socker blir det allra svåraste för mig, men man vet aldrig!
 
Känns lite jobbigt att dra ner på så många sker, då jag typ lever för mat och tycker man ska unna sig det man tycker om här i livet.
 
Men om det kan sänka mina värden så jag blir frisk och kanske slipper operation så är det värt det! Det är bara ett test nu, ska prova i några veckor och se, läste att man sedan kan börja återintroducera vissa saker igen när man ''rensat ur kroppen'' så vi får se vad som händer!
 
Den här kosten ska alltså vara bra för alla med någon autoimmun sjukdom, och eftersom mamma också har det så ska hon också försöka ändra till denna kosten, vilket känns bra då det är lättare att man är två och kan stötta varandra!
 
Har ni någon autoimmun sjukdom och har ni provat denna kosten?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Angelica Wåhlin

Oj, vad mycket saker det är man ska undvika :o

Svar: Ja känns nästan lättare att räkna upp de sakerna jag får äta än de jag inte får äta;) Får se hur det kommer gå... ha en fin kväll<3
Linnéa

Julia Svensson

Åh vad gott

Svar: :)
Linnéa

Amanda

Åh hoppas verkligen att tipsen hjälper dig <3

Svar: Tack fina du<3
Linnéa

MALINDENISE

Fina bilder! :D

Gabriella

Åh såå bra att du hittade en sida med tips!!

cecilia

Men åå gott!

Carro

har nog också problem med sköldkörteln, ska lämna nya prover! har diabetes så det är lättare att drabbas av sköldkörtelproblem då :(

Svar: Men vad tråkigt om du också drabbats av sköldkörtelproblem! Håller verkligen tummarna att proverna ser bra ut. I andra fall att det är hypotereos och inte hyper som jag har, är så fruktansvärt jobbigt:( kram<3
Linnéa

Alice Lindström

Spännande att testa något nytt, hoppas det hjälper!

Svar: Ja men absolut, kul att testa nya saker! :)
Linnéa

Marias Memoarer

Men maten på bilderna ser ju riktigt gott ut! :) Jag skulle ändå ha svårt att hålla bort t.ex. gluten och mejeriprodukter helt och hållet, speciellt ost! Att minska däremot är ju en annan sak.

Svar: ja är väldigt svårt för mig att helt sluta med saker så jag ska försöka att trappa ner bara till en början :)
Linnéa

Josäfin Andersson

men åh vilket boost-collage för att äta lite bättre haha! spännande med ny kost :D

Svar: ja är kul att prova nya saker! Ha en trevlig helg<3
Linnéa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo