Pälsklingar

 
 
 
 
 
 
Gårdagen tillbringades på Arlanda, då mitt flyg blev inställt och sedan framflyttat. Slutade med att efter timmar av väntan så lyfte planet 01.00 och det bar av hemåt efter fantastiska dagar i Oslo och Västerås. Kom innanför dörren när klockan var lite över 03.00 och gick direkt och lade mig. Sov som en stock.
 
Idag tog jag sovmorgon, och har sedan packat upp, myst med mina små pälsklingar som jag saknat massor, städat och sitter nu med en hårinpackning i och ska snart ta en lång och varm välbehövlig dusch.
 
I veckan väntar massor av plugg, jobb och sedan påbörjan av ett nytt projekt:) Är så taggad!
 
btw.
Tack till er som faktiskt kommenterade om mina funderingar ang förra inlägget, är så skönt att få höra vad ni tycker om tex bloggnamn osv :)thoughts

 
Hejsan alla fina där ute!
 
Alltså har så mycket funderingar kring denna blogg. Hatar namnet, känns som att det inte alls är ett namn man lägger på minnet. Tycker inte heller om hur denna blogg blivit, känns som att jag skriver om allt och inget och har inte någon speciell kategori eller inriktning, och det finns det lixom 1 miljon andra bloggare som gör.
 
Vad vill ni ser mer av på bloggen? vad är det som gör att ni kommer tillbaka? Och vad tycker ni om bloggnamnet?
 
Just nu känns det bara som att jag håller på att tappa sugen för att jag inte riktigt är nöjd...@Västerås

 
 
 
I fredags var det dags för mig att lämna Oslo för denna gång. Tråkigt såklart men skulle ju inte hem, utan till mormor & morfar i Västerås. Mamma for dit redan på torsdagen så hon var där när jag kom med bussen på fredagen.
 
Min morbror kom idag och hälsade på från Stockholm, och det är första gången på ganska länge som hela vår familj är samlad. Vi gick ut och käkade, och hade sedan mellomys allihopa i soffan innan det var dags för min morbror att börja dra sig hemåt.
En riktigt lyckad dag med andra ord, och imorgon väntar nya roliga saker!:)