Norge 2017 del 2

 
 
Jag och Ruta blev erbjudna att vara med som statister i en film. Vi fick väldigt lite info men tackade ändå ja då vi fick betalt och hade inte så mycket annat att göra just då. Vi var med 2 dagar.
 
När vi sedan var tillbaka på jobbet (hotellet) började jag prata med en kille som bodde på hotellet jag jobbade på, som var väldigt trevlig och jag visade honom till thaimat stället i Eidfjord. Vi pratade lite och han berättade att han hade varit på filminspelningen också, och jag frågade om han också hade varit där som statist. Fick ett lite ''obekvämt''svar att han hade huvudrollen.
 
Visade sig alltså att det var Nat Wolff jag gick och pratade med... Måste dock få säga att gud vilken trevlig och ''down to earth'' kändis? Haha alltså jag hade verkligen ingen jäkla aning om att det var han, vi pratade om lite allt möjligt, han frågade om jag kunde tänka mig att jobba som skådespelare och vart jag var ifrån, berättade lite om filmen ( eftersom jag knappt fått någon info) och ja, lite allt möjligt. Han sa alltså inte sitt namn, så det fick jag reda på sedan...
 
Hela filmteamet bodde på hotellet så jag såg de ju varje dag, serverade dom vid deras bord och småpratade lite. Dock så spenderade de ju mycket tid med att vara ute på inspelning och sedan vara på deras rum.  Såg skådespelarna några fler gånger innande de åkte, och då hejade han minsann, som sagt, väldigt typ trevlig?:)
 
Är alltså filmen Mortal....
 
 
Var iallafall en väldigt kul upplevelse att få vara med i en så stor film, och även att få vara med på nattinspelning, som var nytt för mig. Även en kul upplevelse att lilla jag har gått runt och pratat med en hollywood kändis, utan att ha vetat om det ;)
Haha och  tänk att jag frågade om han var statist.... Känns lite... pinsamt... ;)
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo