Filminspelning dag 1

 

 

Kl 10 imorse stod jag klar och taggad inför filminspelning nummer 2 denna sommar. Även denna gång som statist, men är ändå en kul upplevelse att se hur det verkligen går till behind the scenes :)

 

 Onsdag

 
Har bara chillat inne idag, har varit mulet väder så kände mig inte jättesugen på att gå ut. Sökt lite nya jobb runtom, skulle verkligen vilja ha någonting extra nu på sidan av skolan då jag ska börja plugga på distans. Har sökt både i Skellefteå,Stockholm och Oslo, så får se om jag får något svar
 
Imorgon väntar nya roligheter, så måste sätta alarm ganska tidigt för att hinna fixa mig. Vill även ha god tid att ta mig dit. Jag hittar inte så bra i Oslo eftersom jag oftast får skjuts, men nu har jag börjat ta mig runt mer och mer med lokaltrafiken, vilket är bra då jag lär känna staden mer.
 
Ikväll ska jag nog bara fortsätta ha netflix & chill och kanske prata med min kära moder hemma i skellefteå som jag ändå saknar lite grann ;)
 Norge 2017 del 6

 
Sedan Ruta åkte hem har jag bara chillat och umgåtts med pappa och AG, hennes famillj från Bergen kom även på besök, ätit på resturang några gånger och käkat glass på Aker Brygge. Bara helt enkelt haft semester :)
 
Får se hur länge jag stannar i Oslo denna gång, jag måste ju hem till Skellefteå till den 8e Augusti iallafall, för den 10e Augusti ska jag med mamma och familjen till Dubai. Måste hinna packa om väskan och så innan :)