Highlights

(null)
 
Tog sovmorgon idag, då jag var/är så trött. Är så surt när man vaknar och ändå inte känner sig utvilad och pigg. Är så fruktansvärt less på denna sjukdom och dessa mediciner som typ inte gör någonting. Får se om jag snart får en tid hos kirurgen för att prata igenom operationen.
Har iallafall inga planer för dagen, vilket känns jätteskönt. Ska dock plugga lite om jag orkar. Sen får vi se om jag orkar göra något ikväll, ska eventuellt träffa några kompisar.
 
Tror förresten inte att jag visat er hur mitt hår ser ut nu för tiden? Har iallafall gjort lite highlights, jag håller ju på att bli blond, men eftersom jag har så mörkt hår så tar jag det lite i taget så inte allt hår bli superslitet på en gång. Så gjorde de första slingorna i typ oktober men nu har jag gjort de slingorna ännu lite ljusare då de var typ orangea. Gjorde även några nya slingor som nu då är orangea, så om några veckor ska de få en andra omgång av blekningsmedel dom med ;)
 
Måste köpa silverschampo också så att det som redan är ganska ljust inte är sådär gult som det är nu.
Trevlig helg!
 


buroyfoto

Ikke noe godt å føle seg slikt :( Håper du får en ordning med kiurgene dine! Lykke til med hårfargen, håper det blir bra til slutt :) God Fredag <3

Svar: ja håller tummarna! tack, ha en trevlig fredag du med <3
Linnéa

Amanda

Men åh fy, hoppas att du snart blir bättre! Kramar<3

Svar: tack! kram <3
Linnéa

MALINDENISE

Fin bild! :D

Svar: tack <3
Linnéa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo