filminspelningar detta år

 
 
1.
 
Första filminspelningen för i år. Denna var för en coop mega reklam som kommer gå på TV i Norge 2018 :) Kommer ihåg att jag var sååå trött då vi skulle samlas typ kl 7. Sedan fick man inte ta några bilder så hann bara ta en bild där vi spelat in , när vi var klara för dagen.
 
 
2.
Filminspelning 2 för i år var för långfilmen ''Mortal'' med Nat Wolff i huvudrollen. Var en riktigt rolig inspelning, var   där 2 dagar och en av'' dagarna'' var nattinspelning. Är så taggad på att den kommer ut 2018, den skulle tydligen (?!) gå på bio i USA och hörde även rykten om att den skulle komma på netflix :)
 
 
3.
 
Och sedan sista inspelningen i år för min del. Kan inte säga mer än att det var ett pilotavsnitt för kommande serie i Norge :) Så ni får istället se en bild på den fruktansvärt äckliga lunchen vi fick på inspelningen!
 
Har tagit en massa bilder på de inspelningar jag varit på i år, men tyvärr har det stått i kontrakten att man inte får visa bilder från set på sociala medier innan den färdiga ''produkten kommit ut... Så ja därför kan jag tyvärr inte visa några roligare bilder än de här.
 
Nu taggar jag för ett nytt år med massor av nya projekt och filminspelningar! Har så mycket planer för 2018 så nu vill jag nästan bara snabbspola fram till julafton, hoppa över  mellandagarna och hoppa direkt till nyår ;)
 
Har ni några speciella planer för 2018?
 
 
 
 
 


Celine

Galet spännande med filminspelning!

Svar: Ja jag tycker verkligen det är skitkul, så hoppas på många fler detta kommande år :)
Linnéa

tess

Men va roligt!! Är det ditt jobb att spela in filmer? :D

Svar: Ja är jättekul, nja inte mitt jobb direkt just nu, har varit med i några filmer. Men i framtiden så skulle jag absolut kunna jobba som skådespelare :)
Linnéa

Amanda

Men åh vad roligt och spännande! :)

Svar: Ja verkligen :)
Linnéa

Hanna Karlsson

Vad roligt och spännande! :-)

Svar: ja superkul:)
Linnéa

Natalie Midestad

Vad roligt, det ska bli spännande att se vad som väntar! Jag har inget särskilt inplanerat, dock högskoleprov och Spanien osv. Sen får vi se! Ha en jättebra jul, God jul!! <3

Svar: Ja visst är det spännande! lycka till på högskoleprovet och hoppas Spanien-turen blir bra :) Tack för fin kommentar och god jul! <3
Linnéa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo