Dubai dag 2 fortsättning

 
Godkväll på er!
 Efter frukosten imorse gick vi ner till poolen och lade oss. Badade nästan hela tiden, är för varmt att sola  här just nu, det är den varmaste månaden på hela året tydligen.
 
 
Gick sedan ner på stranden för att doppa oss i havet, temperaturen låg på ca 38-39 grader. I havet alltså. Är så overklig känsla att bada i ett så varmt hav, känns som att lägga sig i ett badkar! Är extremt fin strand, kritvit sand och blått/grönt vatten.
 
 
På kvällen gick vi ut och åt hela familjen. Gillar bilden på mig och min älskade mamma❤️ 
 
 
 
Finns väldigt mycket fint jag skulle vilja ta bild på, men de är tydligen ganska  strikta med vad man får ta bild på här så vill inte ta risken att få betala tusentals kronor i böter. Tar därför inte med kameran på ställen med mycket folk, utan fotar med mobilen på kvällarna.
 
Hade sån stress med klädval innan vi skulle gå ut, är ju så fruktansvärt varmt till och med på kvällarna (42 grader) och superfuktig luft, så svetten rinner ju. Mina ben är såå svullna av värmen!
Nu ska jag kleta in mina superbränd axlar med aloe vera och försöka sova!
 
ps.
Gud vad glad jag blir när ni lämnar så fina kommentarer, gör verkligen mina dagar❤️
 
 


PhotoJelly

Vilken fin bikini! Rött är verkligen fint på dig :)

Svar: Åå tusen tack❤️
Linnéa

Liene Svärd

Dubai är en häftig stad!

Svar: Ja verkligen :)
Linnéa

Carro

åh älskade Dubai!! är de strikta med bilder? kände jag inte alls av när jag var där, jag fotade allt med min kamera hehe..

Svar: Haha vad bra! Hmm ja har hört av andra som varit där samt att de sa det på hotellet att man ska väldigt försiktig med att fota ute, speciellt eftersom man ej får ha med de muslimska kvinnorna på bild. Sen var det massa andra grejer man inte fick ta på också, enligt hotellet iallafall... men det kanske inte stämmer? :)
Linnéa

Sarah

Visste inte att de kunde bli så varmt i havet ::O

Svar: Visste faktiskt inte det heller, men sen läste jag att det är ett av världens varmaste hav och speciellt i augusti då det är varmaste månaden på hela året :)
Linnéa

amanda

Så himla fina bilder<3

Svar: Tack❤️❤️
Linnéa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo