Dubai dag 1- brända axlar och glömd kamera

 
 
 
 

Godkväll på er! 

Klockan är nu snart 01.00 här i Dubai, och vår första dag är förbi. Vi gick upp vid 8, gick ner och åt frukost och gick sedan till stranden. Vi var helt ensamma på stranden flera timmar och hade kunnat ta så sjukt mycket fina bilder, är ju en av världens finaste stränder som vårt hotell är på. Hade dock tyvärr glömt kameran på rummet så blev inga bilder. Laddar för massor av fina bilder imorgon istället!

Gick sedan och lade oss vid poolen. Det var 45 grader i SKUGGAN. Var så fruktansvärt varmt! I havet låg temperaturen på 38 grader, så det svalkade ingenting att bada där, därför gick vi till poolen där de hade satt temperaturen på 25 grader. 

Gick sedan upp och tog en nap på rummet och gick sedan ner för att ta ett kvällsdopp i havet. Vi avslutade sedan denna fantastiska dag med god mat ute på resturang :)

Tyvärr har alla i familjen bränt sig, jag har dock klarat mig lindrigt undan med endast brända axlar. Alla i familjen har haft solskydd 50+ på sig....

 Har även blivit kär i denna supermjuka morgonrock vi fick på hotellet, sååå mjuk!

 

 

 Hanna

Oj, 45 grader.... Jag tycker att det räcker när det är sisådär 25 grader i skuggan...

Svar: Ja är alldeles för varmt, tycker det kan vara skönt med upp till 30 grader utomlands, men när det är över 40 grader dygnet runt så är det liite för varmt enligt mig :)
Linnéa

Alva Berg

Oj vad varmt! Men kul med Dubai, kramar till dig<3

Svar: Ja verkligen jättevarmt, kram <3
Linnéa

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo